Politika zasebnosti

Naša politika zasebnosti je sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Določa pogoje uporabe spletne strani www.tadejtozon.si, ki jo upravlja Tadej Tozon, V Kladeh 38, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: ponudnik), ter pogoje obdelave osebnih podatkov, ki jih zbira.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik preko spletne strani www.tadejtozon.si zbira omejene osebne podatke obiskovalcev, ki izpolnijo kontaktni obrazec na strani https://www.tadejtozon.si/kontakt/. Kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

Naša politika glede varovanja osebnih podatkov:

  • Osebnih podatkov nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih obdelovala katerakoli tretja oseba.
  • Osebne podatke hranimo, dokler je to nujno potrebno za izpolnjevanje namena, zaradi katerega so bili zbrani oziroma do preklica privolitve posameznika.
  • Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov.
  • Osebne podatke obdelujemo samo za to pooblaščene osebe ponudnika.
  • Pravila o varstvu osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali in dopolnjevali v skladu s spremembami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

Namen obdelave zbranih osebnih podatkov

  • Osebne podatke bomo uporabili izključno za namen, za katerega so bili zbrani in za katerega imamo privolitev posameznika.
  • Osebne podatke obiskovalcev, ki nam na spletni strani preko kontaktnega obrazca oddajo sporočilo, bomo uporabili izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.

Postopek uveljavljanja pravic posameznika

  • Za vse informacije o obdelavi osebnih podatkov oziroma pravicah posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo (pravica do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti in ugovora), se lahko povežete z upravljalcem osebnih podatkov Tadej Tozon, V Kladeh 38, 1000 Ljubljana, po pošti, elektronski pošti na naslov info@tadejtozon.si ali na telefon 031 346 795.
  • Na vašo zahtevo, s katero uveljavljate svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, bomo odgovorili brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.
  • Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas zahtevamo dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrnemo le v primeru, da dokažemo, da vas ne moremo zanesljivo identificirati.

Pravica do pritožbe

Če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, imate pravico podati pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu na naslov Informacijski pooblaščenec, Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana, telefon 01 230 97 30, e-naslov gp.ip@ip-rs.si.

O piškotkih

Kaj so piškotki?

Piškotki (angl. cookies) so preproste tekstovne datoteke, ki jih nekatere spletne strani preko brskalnika shranijo na vaš računalnik in shranjujejo nekatere neosebne podatke. Ob ponovnem obisku vas tako lahko spletna stran ponovno prepozna.

Piškotki na www.tadejtozon.si

Spletna stran www.tadejtozon.si uporablja naslednje piškotke.

_ga
_gat_gtag
_gid
Te piškotke postavlja Google Analytics za beleženje obiska strani (podrobnosti). Nekateri trajajo do konca seje, nekateri dlje. Niso obvezni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Prepoznavanje IP naslova je onemogočeno.
viewed_cookie_policy Piškotek, ki si zapomni vašo potrditev, da sprejemate uporabo piškotkov. Traja 1 leto in skrbi, da se v tem času obvestilo o piškotkih ne prikaže več.

Več o varovanju osebnih podatkov preberite zgoraj v poglavju Varovanje osebnih podatkov. Morebitne težave ali vprašanja nam sporočite na info@tadejtozon.si.

Nastavitve piškotkov v brskalniku

Brskalniki privzeto dopuščajo piškotke. Če želite piškotke izbrisati ali spremeniti nastavitve brskalnika glede tega, sledite naslednjim navodilom za posamezne najpogostejše brskalnike.

Ko boste v brskalniku nastavili, katere piškotke želite sprejeti in katere zavrniti, bo spletna stran to dosledno upoštevala. Obstoječe piškotke lahko izbrišete s pomočjo brskalnika.